Billig ferie: Rejsespejder.dk giver dig sine 10 bedste råd

Han er vor tids svar på Simon Spies. Mike Dejworek er manden bag rejsetjenesten Rejsespejder, og ligesom Spies tilbage i 50’erne introducerede danskerne for charterferie og billige rejser, gør Mike Dejworek det samme i dag via sin tjeneste Rejsespejder. Destinationerne er bare blevet noget mere eksotiske, siden Spies startede sit rejseimperium.

Rejsespejder har 117.000 følgere på Facebook, hvor han deler forslag til de billigste rejser rundt om i verden. Mike Dejworek sidder hver eneste dag og søger efter billige flybilletter og hoteller. Det strikker han sammen til rejseforeslag, som han lægger op på sin hjemmeside, Rejsespejder.dk, og sin Facebook-side.

Det har gjort Rejsespejder til en af de mest succesrige rejsetjenester herhjemme.

Sådan finder du en billig rejse

mand.verden har spurgt Mike Dejworek fra Rejsespejder om hans 10 bedste råd til at finde en billig rejse, hvis du vil arrangere det hele selv. Værsgo:

 1. Vær fleksibel – både med dato og destination. Det er ofte billigere at flyve torsdag fremfor lørdag.
 2. Læg dig ikke fast på en bestemt destination.
 3. Søg på rejsehjemmesiderne dagligt, så rammer du de gode tilbud. Og søg på alle rejsesider.
 4. Søg på alle mulige kombinationer af fly og hotel.
 5. Bestil fly og hotel hver for sig. Det er ofte billigst.
 6. Find de billige flybilletter først, og find derefter hotellet.
 7. Flyv fra andre lufthavne. Der er ofte penge at spare, hvis du flyver fra byer som Hamborg, Gøteborg og Malmø.
 8. Køb din rejse lang tid i forvejen eller i sidste minut.
 9. Især som familie med børn er det svært at finde rejser i sidste minut. Det er derfor en fordel at købe rejser lang tid i forvejen.
 10. Rejseselskaberne har regnet den ud. Derfor: Hvis du ser et godt tilbud, så slå til, eller vent ikke for længe! De fleste billige rejser, man kan finde på nettet, er “promotional-offers”, som selskaber slår op for at få folks opmærksomhed, og antallet er ofte begrænset. Og allerede dagen efter kan prisen ofte være steget.

Så er det bare at gå på opdagelse i den mange søgemaskiner, der findes derude på internettet, hvis du vil på billig sommerferie!

One Reply to “Billig ferie: Rejsespejder.dk giver dig sine 10 bedste råd”

 1. Et par yderligere tip til billige rejser er at følge både rejsebureauerne og flyselskaberne på de sociale medier. De anvender ofte disse medier til udsendelse af knaldtilbud, hvor man skal være hurtig for at få fingre i én af få udbudte rejser.

Skriv et svar